Ha látni akarod bővebben a kezdetet, kattints ide !

                                                          ***********

 

Hogyan használhatod ezt az akármit ?

(azok számára, akik ugyanolyan "net-analfabéták", mint én)

1)      Ha a fenti gombok valamelyikére kattintasz, kinyilik egy oldal (amin vagy van valami, vagy még nincs; a számuk bővíthető). Lehet, hogy kicsit várni kell, amíg a szöveg vagy kép folyamatosan megjelenik !

2)      Ha a szövegben egy színes, aláhúzott szóra kattintasz (mint amilyet mindjárt az első sorban is láthattál), kinyílik az, ami mögötte megbújik.

Ha vissza akarsz térni az előző állapotra, használd a fejlécen levő "vissza" jelet (ha bezárod az oldalt az X-szel, az egész lap bezárul, és kezdheted az egészet előlről.)

3)      A "Vendégkönyv"-et megnyitva, ott találod az eddigi beírásokat, és lehetőséged nyílik Neked is beírni. Ehhez kattints a kis levélborítékra, majd írd be a neved, beceneved vagy álneved és az E-mail címedet (használjuk a magyar kifejezést, villámposta címedet !) a megfelelő helyre, és máris írhatod a bejegyzésedet 255 leütés erejéig. Hogy mindezt el is tudd küldeni, az ott látható furcsán írt kódot írd be a mellette levő kis ablakba, aztán "mehet".

Ha bővebben akarnál valamit közölni, vagy képet is akarsz küldeni, hogy az jelenjen meg a honlapunkon, akkor küldd el azt magánlevélben az én címemre : (h6482sze@helka.iif.hu), és én majd a küldött anyagot felhelyezem. (Sajnos közvetlenül Te ezt a felhelyezést nem tudod megtenni.)

4)       Röpke üzenetet küldhetsz a jobboldali "Üzenőfalon". Az alsó kis bekeretezett részbe írhatsz egy, legfeljebb 50 leütésből álló üzenetet, amit az "OK"-val küldhetsz el. Az üzenetedet persze az újabbak fokozatosan kiszorítják.

 

Megjegyzésként :  Természetesen ez a honlap nyitott mindenki számára, így azon Szeleczkyek, Szeleczkiek, Szeleckiek, stb vagy velük kapcsolatban állók számára is, akik nem tagjaik a Kalákaklubnak, vagy nem szerepelnek az iwiw-en sem. Várjuk tehát a  fent nevezett érdeklődőket is !

Oldalmenü
Naptár